Cobra CRM Festival - Customer Experience - Keynote speaker - Sirous Kavehercy

Cobra Festival 2024 – Customer Experience

“Tijdens ons 10-jarig jubileum heeft Sirous een keynote gegeven die werkelijk vernieuwend was. Hij bood inzichten vanuit diverse perspectieven zoals cultuur, ethiek en de nieuwste digitaliseringstrends. Zijn persoonlijke touch, versterkt door anekdotes uit zijn eigen ervaring, maakte de presentatie bijzonder boeiend. Met veel energie en enthousiasme wist hij de zaal volledig mee te krijgen. Sirous’s aanstekelijke presentatie zorgde voor een onvergetelijke ervaring die alle aanwezigen geïnspireerd heeft.”

Arne van Veen, Directeur/Eigenaar Cobra CRM

“Sirous, geen stoel kraakte, het was stil en iedereen luisterende 100% aandachtig naar jou Keynote. De tijd ging te snel en het publiek wilde graag nog meer horen. Zo inspirerend was jou verhaal. Waar ga je volgende keer een Keynote verzorgen? Reis graag af om hierbij weer aanwezig te zijn. Bedankt!”

Vincent Revenboer, Directeur/Eigenaar Cobra CRM

Cobra Festival - Keynote Customer Experience - Sirous KavehercyCustomer Experience

Tijdens zijn keynote op het Cobra Festival onderzoekt Sirous Kavehercy de transformatie van Customer Experience. In een tijdperk, waarin digitale innovatie de norm is, staan bedrijven voor de uitdaging om zich ook te onderscheiden. Hoe creëer je een klantbeleving die zowel authentiek als innovatief is? Hoe bouw je een persoonlijke connectie op met je klanten terwijl fysieke interacties zeldzamer worden?

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

WikiConNL 2024 – Wikipedia, AI en de toekomst van kennis – Sirous KavehercyWikiConNL2024 - Wikipedia - The Future of Knowledge - De toekomst van kennis - Sirous Kavehercy